Colaj de Nitchji Oh Szperantza

CUTRA este rezultatul grijii și efortului nostru colectiv. Este o platformă unde vocile feministe intersecționale se exprimă, unde gânduri încă nescrise, așteptări și perspective noi sunt scoase la lumină.
CUTRA este queer și antifascistă. E documentată, intuitivă și sensibilă.
Este pop și este radicală, este imperfectă și neliniștită. CUTRA descoase, deznoadă, dezvrăjește.
Pentru toate sufletele feministe care înfloresc explorând solidaritatea, poezia, intimitatea și nu se tem de libertatea sexuală.

Colectiva CUTRA este: 💜 Alice Venir – pește de apă academică, curatorială, activistă și frizzante 💜 Cristian Nanculescu – inteligență nonartificială ambiguă și queer. Artist de dans întredeschis 💜 Lavinia Ionescu – scriitoare exhibiționistă pe internet. Îi place penumbra
💜 Nicoleta Moise – artistă. Performer ocazional. Cicoarea e viața mea.

❣Webdesign: Ana Vitan
❣Logo: Tăietzel Ticălos
❣Asociația Culturală Solitude Project: Radu Leșevschi

Revistă feministă pop-radicală. Primul număr a apărut pe 1 decembrie 2018 la București. O poți găsi la P-U-N-C-H sau ne poți trimite un e-mail la femminescu@gmail.com.

Proiect co-finanțat de AFCN (Administrației Fondului Cultural Național). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Menu