Artwork de Tăietzel Ticălos

CUTRA este o revistă feministă queer. Este o revistă în print anuală și o platformă online. Primul număr a apărut în decembrie 2018. Cel de-al 4-lea, în octombrie 2022.
CUTRA este rezultatul grijii și efortului nostru colectiv. Este o platformă unde vocile queer feministe se exprimă, unde gânduri încă nescrise, așteptări și perspective noi sunt scoase la lumină.
CUTRA este antibinară și antifascistă. E documentată, intuitivă și sensibilă, pop și radicală, imperfectă și neliniștită. CUTRA descoase, deznoadă, dezvrăjește.
Pentru toate sufletele feministe care înfloresc explorând solidaritatea, poezia, intimitatea și nu se tem de libertatea sexuală.

    Colectiva CUTRA ♡ Ali Venir ▪ Nanci Nanculescu Lavinia Ionescu ♡ Iris Horomnea


co-fondatoare Nicoleta Moise
webdesign Ana Vitan
logo Tăietzel Ticălos
design CUTRA #2 & #3 Bianca Basan
design CUTRA #4 Aron Madon
management de proiect în perioada 2018/2021 Solitude Project prin Radu Leșevschi, Editura FrACTalia prin Iulia și Costin Militaru, Asociația MATKA prin Mihaela Cîrjan, Editura Hecate prin Ovidiu Anemțoaicei
♡ 

Contact:
revista@cutra.ro

Facebook & Instagram

Susține CUTRA! 💸

Puteți face o donație în contul:
Asociația CUTRA
IBAN RO65BTRLRONCRT0591132201
deschis la Banca Transilvania
Vă rugăm să menționați la detalii „donație CUTRA”.

pentru că ne dorim să rămânem un proiect comunitar și independent, un spațiu în care femeile, fetele, persoanele non-binare și queer își fac vocile auzite
pentru că vrem să publicăm content original din comunitatea feministă locală și nu numai
pentru că dorim să construim un proiect etic în care fiecare contribuție este remunerată, inclusiv munca invizibilă de editare, coordonare și promovare
pentru că vrem să realizăm în condițiile de mai sus și următoarele numere print ale revistei
😍🤑💰

Proiect co-finanțat de AFCN (Administrației Fondului Cultural Național). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.