Artwork de Tăietzel Ticălos

CUTRA este o revistă feministă queer. Este o revistă în print anuală și o platformă online. Primul număr a apărut în decembrie 2018.
CUTRA este rezultatul grijii și efortului nostru colectiv. Este o platformă unde vocile feministe intersecționale se exprimă, unde gânduri încă nescrise, așteptări și perspective noi sunt scoase la lumină.
CUTRA este antibinară și antifascistă. E documentată, intuitivă și sensibilă, pop și radicală, imperfectă și neliniștită. CUTRA descoase, deznoadă, dezvrăjește.
Pentru toate sufletele feministe care înfloresc explorând solidaritatea, poezia, intimitatea și nu se tem de libertatea sexuală.

Colectiva CUTRA ♡
Ali Venir ▪ Cristian Nanculescu  Lavinia Ionescu  Nicoleta Moise

Echipa:
webdesign Ana Vitan
logo Tăietzel Ticălos
management de proiect Mihaela Cîrjan
design CUTRA #2 & #3 Bianca Basan

Contact:
revista@cutra.ro
Facebook & Instagram

Susține CUTRA! 💸

Poți face o donație recurentă (lunară) prin Paypal:

Sau o donație unică în contul:
Asociația MAATKA PHI
IBAN RO62RNCB0075149452130001
deschis la BCR sucursala Sector 4, Bucureşti
Vă rugăm să menționați la detalii “susțin CUTRA”!

pentru că ne dorim să rămânem un proiect comunitar și independent, un spațiu în care femeile, fetele, persoanele non-binare și queer își fac vocile auzite
pentru că vrem să publicăm content original din comunitatea feministă locală și nu numai
pentru că dorim să construim un proiect etic în care fiecare contribuție este remunerată, inclusiv munca invizibilă de editare, coordonare și promovare
pentru că vrem să realizăm în condițiile de mai sus și următoarele numere print ale revistei
😍🤑💰

Proiect co-finanțat de AFCN (Administrației Fondului Cultural Național). Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Meniu