Dincolo de speciism, dincolo de umanism, dincolo

de just wondering…

 

Scris de Aron Nor și M. Martelli
Narat de Aron Nor și M. Martelli
Ilustrații de Mina Mimosa
Regizat și editat de Aron Nor

*** E bine să știți că vizionând acest video veți găsi mențiuni ale unor episoade de violență. ***

Variantă scrisă (transcrierea video-ului și textele ALT pentru ilustrații) poate fi citită aici, împreună cu bibliografia articolului și alte surse folosite special în realizarea acestui film.

 

 

Acest material face parte dintr-o serie de 7 cercetări din cadrul proiectului „Teoreticențe”. O parte din text și ideile explorate în acest video fac parte dintr-un articol, realizat în cadrul aceluiaşi proiect, despre antispeciism. Pe site vei găsi și celelalte cercetări despre heteronormativitate & cisnormativitatemale gaze  / sanism / feminism liberal & feminism anticapitalist / cancel culture / consimțământ.

just wondering...

este un colectiv artistic de cercetare al cărui scop este să accesibilizeze cunoașterea prin narațiuni audio-vizuale. Gândind cu teorii antispeciiste și postumaniste, precum și cu alte concepte din filosofie, științe sociale și mișcări activiste, colectivul creează scurte eseuri animate și filme. Activitatea lor nu se sustrage de la a fi politică și speculativă. Aron Nor este cercetător, artivist, și regizor; Mina Mimosa este artistă vizuală și activistă, iar M. Martelli este scriitoare și cercetătoare activistă. www.justwondering.io

Societate • Comunitate
Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Meniu