Precomandă CUTRA#3—Afectiv

De la ultima noastră întâlnire live parcă a trecut o eternitate. Ne-am obișnuit să vă vedem, să ne strângem mai multe, să ne strângem în brațe. Și iată, a venit rândul CUTRA#3—Afectiv să iasă la lumină și o pandemie mai târziu suntem nevoite să vă cerem un alt fel de atenție. Și un alt fel de solidaritate.

Pentru că vrem să avem grijă unele de celelalte în această perioadă, am realizat un sistem de precomandă online pentru CUTRA#3—Afectiv. Ca voi să puteți fi sigure că veți putea răsfoi revista în siguranță, iar noi să ne bucurăm de sprijinul vostru în aceste vremuri incerte și să ne asigurăm că munca noastră și a colaboratoarelor noastre ajunge în continuare la cât mai multe persoane interesate de feminismul queer intersecțional.

Pentru a precomanda un exemplar din CUTRA#3 tot ce trebuie să faceți este completați formularul de mai jos cu datele voastre, și să faceți o donație minimă recomandată de 30lei per exemplar, în contul:

Asociația MAATKA PHI
IBAN RO62RNCB0075149452130001
deschis la BCR sucursala Sector 4, Bucureşti
Vă rugăm să menționați la detalii “donație revistă și [numele din formular]”!

Important: Donația nu include costul transportului. Mai jos găsiți diferite opțiuni de livrare în funcție de costul de transport și numărul de exemplare pentru care faceți comanda.
Dacă nu ai posibilitatea să donezi, te rugăm să ne contactezi pe e-mail la revista@cutra.ro și vom găsi o soluție!

De îndată ce revista va ieși de la tipar la finele lunii noiembrie – pregătim coletele pentru voi și vom confirma expedierea lor prin e-mail.

Vă suntem recunoscătoare pentru precomanda voastră. 💖

Meniu